Membrii Platformei de promovare a Antreprenoriatului Social se vor întruni în prima ședință din 2016

Membrii Platformei de promovare a Antreprenoriatului Social se vor întruni în prima ședință din 2016
Publicat: 12.01.2016

Prima ședință de lucru a Platformei de promovare a Antreprenoriatului Social din anul 2016 va avea loc la 18 ianuarie curent, cu participarea membrilor societății civile.

Pe ordinea de zi a întrunirii se va pune în discuție definiția Antreprenoriatului Social pentru Republica Moldova și modelul care va fi urmat în elaborarea documentelor legislative.

Ședinta este organizată de Asociația ”MOTIVAȚIE” din Moldova în parteneriat cu AO Eco-Răzeni.

Menționăm că Platforma de promovare a Antreprenoriatului Social a fost formată de către Organizațiile Societății Civile ce dezvoltă și promovează acest concept. Platforma a fost creată în luna noiembrie 2015, cu scopul de a dezvolta și promova domeniul respectiv, inclusiv și modificările legislative necesare.

 

Această ședință este organizată de Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, în cadrul proiectului „Tinerii cu și fără dizabilități participă activ în viața comunitară și luare a deciziilor şi promovarea dezvoltării unui cadru legal pentru antreprenoriat social” și este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), în cadrul proiectului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova (MPSCS), implementat de FHI 360. Opiniile exprimate aparțin Asociației „MOTIVAȚIE” din Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția USAID, FHI 360 sau a Guvernului SUA.

Sursa: http://motivatie.md/index.php?pag=news&id=1060&rid=837&l=ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.