În atenţia absolvenţilor Şcolilor Profesionale şi Şcolilor de Meserii

LED-CEDA

Centrul pentru Educaţie Antreprenorială și Asistență în Afaceri anunţă înscrierea la cursul de lungă durată în domeniul antreprenoriatului și lansării afacerii, organizat în cadrul proiectului „Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului şi Angajării în Cîmpul Muncii” MEEETA III cu suportul financiar al Fundaţiei Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED).

Oferta este valabilă pentru absolvenții Școlilor Profesionale și Şcolilor de Meserii din Republica Moldova, interesați în lansare afacerii proprii.

Cursul se va desfăşura în perioada ianuarie – februarie 2016. Persoanele interesate sunt invitate să participe la concursul preliminar al ideilor de afaceri printr-o simplă completare și expediere a Aplicatiei la adresa oficiu@ceda.md sau la numărul de fax 022 885 426,  pînă pe data de 21.12.2015.

Pe parcursul a două săptămâni cursanții vor primi asistență în dezvoltarea propriei idei de afaceri și în elaborarea propriului plan de afaceri. La o etapă ulterioară CEDA va organiza un Concurs al Planurilor de Afaceri pentru accesarea Programului de Granturi în cadrul proiectului MEEETA III, pentru inițierea afacerii. Valoarea grantului (în echipament) va constitui până la 1500 USD.

CEDA va acoperi cheltuielile de transport, cazare, alimentare şi participare la instruire.

Doar persoanele selectate vor fi anunțate despre data lansării și locul desfășurării cursului.

 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la:

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri

Tel: 022 885 425; 079029129; fax: 022 885 426; e-mail: oficiu@ceda.md

Sursa: http://ceda.md/event/in-atentia-absolventilor-scolilor-profesionale-si-scolilor-de-meserii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.