Doi tineri din Moldova, premiați în cadrul unui concurs de antreprenoriat din SUA

Echipa formată din doi tineri liceeni din R. Moldova, câștigătoare la etapa națională a competiției Diamond Challenge, a mers în Statele Unite, la Delaware, pentru a participa la etapa internațională a concursului, alături de alți liceeni din Kenya, Tunisia, Georgia și SUA.

Acolo, echipa din Moldova s-a ales cu un premiu special din partea juriului, în valoare de 500 de dolari. Ideea de afaceri „Smartest” (o platformă online unde pot fi găsite exerciții și teste propuse de profesori pentru a te pregăti în mod eficient de olimpiade, testări și bacalaurea) a fost apreciată de antreprenorii americani, informează UNIMEDIA.

„Deși nu am obținut marele premiu, aceasta nu ne face mai puțini încrezători în proiectul nostru, iar această oportunitate ne-a motivat și mai mult să îmbunătățim și să lansăm în curând platforma Smartest”, afirmă Cristian Chivriga și Adrian Sârbu.

Sursa: http://unimedia.info/stiri/Doi-tineri-din-Moldova-premiai-in-cadrul-unui-concurs-de-antreprenoriat-din-SUA-93502.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.