Primele totaluri ale Săptămânii Globale a Antreprenoriatului

Discuții cu speakerii de talie internațională, interacțiune cu oamenii de afaceri din Moldova și istoriile acestora de succes, masster-class-uri și workshop-uri, sunt doar câteva dintre activitățile la care doritorii au putut lua parte în cadrul Săptămânii Globale a Antreprenoriatului organizată de GEN Moldova. Acesta se află deja pe ultima sută de metri, ceea ce înseamnă că putem face totalurile preliminare.

Evenimentul dedicat în totalitatea antreprenoriatului, a început luni. Astfel, în fiecare zi doritorii de a-și îmbogăți bagajul de cunoștințe în acest domeniu au avut posibilitatea să facă parte din acest proiect. În cadrul Săptămânii Globale a Antreprenoriatului s-a discutat despre politicile și ecosistemul antreprenorial, investițiile și modalitățile de atragerea acestora în afaceri viabile. De asemenea s-a discutat despre industriile din Republica Moldova și posibilitățile de dezvoltare a acestora.

”Astăzi a fost ziua în care am făcut un rezumat la totul ce s-a întâmplat pe parcursul săptămânii. Am decis să facem asta pentru că nu toți au posibilitatea să participe la evenimentul nostru. Respectiv, noi am plasat cea mai importantă informație pe rețele de socializare, cu suportul video. Așa, doritorii vor avea posibilitatea să vadă ce s-a întâmplat pe parcursul săptămânii”, – a afirmat ambasadorul GEN Moldova Olesea Fortună.

Discuțiile și dezbaterile din cadrul fiecărui panel, au avut drept scop schimbul de experiențe și îmbunătățirea calității și eficienței pieței antreprenoriale autohtone.

În mod special, astăzi, a fost examinat networking-ul – ca un elementele indispensabil pentru dezvoltarea unei afaceri.

”Atunci când vorbesc de networking, mă refer la acele activități, pe care le faci ca să creezi o rețea de contacte. Așa, atunci când ai nevoie de ajutor, vei apela la ele. Dar, aș dori să ne gândim și la aspecte legate de interes personal. De exemplu, dacă ai ajuns într-o țară fără nici un ban, poți să contactezi acele persoane pentru ca ele să-ți trimită banii în contul tău bancar”, – a explicat Business Development Manager de la Bizz Club Bogdan Băbălău-Maghiar.

Evenimentele din cadrul Săptămânii Globale a Antreprenoriatului s-au dovedit a fi nu doar informaționale, ci și motivaționale pentru antreprenorii autohtoni.

”Este o idee bună. Am aflat multă informație nouă și am putut să acumulez experiența altora și s-o împărtășesc pe a mea. Această săptămână chiar mi-a deschis noi orizonturi”, – a povestit administratorul Companiei RetailZoom Aliona Lupu-Perecheatco.

Ziua de mâine este una dedicată în totalitate tinerilor, iar duminică sunt invitați toți partenerii și persoanele care s-au implicat la evenimentul de totalizare și gratitudine pentru excelență în antreprenoriat.

Sursa: http://mbc.md/rom/news/economy/primele-totaluri-ale-saptamanii-globale-a-antreprenoriatului/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.