Studenții interesați de antreprenoriat pot face un stagiu la un centru de consultanță în afaceri

 studenti antreprenoriatDacă ești interesat de mediul de afaceri și vrei să-ți lărgești aria de cunoștințe în acest domeniu, atunci poți urma un stagiu de practică la Centrul de consultanță în afaceri Proiectul HEKS Moldova.

Fundația HEKS Moldova a inițiat implementarea proiectului „Îmbunătățirea productivității și accesul la piață a producătorilor de pomușoare”, care planifică de a avea ca beneficiari peste 1.200 de producători de pomușoare din Centrul și Nordul Republicii Moldova.

Proiectul se va desfășura pe o perioadă de trei ani (2016 – 2018) și va fi implementat de Centrul de consultanță în afaceri, care în urma desfășurării unui studiu detaliat al sectorului, a elaborat un plan de activități și a stabilit o serie de obiective, care urmează a fi realizate pe parcursul implementării proiectului.

Dacă ești student la marketing, logistică, științe economice sau jurnalism, cunoști româna, rusa și engleza și ești interesat de antreprenoriat și vrei să te dezvolți într-o organizație internațională, atunci expediază CV-ul tău și o scrisoare de motivare pe adresa: amanciu@cca-ngo.org cu indicația „Stagiu de practică HEKS”.

Sursa> http://diez.md/2016/03/16/studentii-interesati-de-antreprenoriat-pot-face-un-stagiu-la-un-centru-de-consultanta-afaceri/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.