Cursuri de formare profesională conform necesităților mediului de afaceri

Cursuri de formare profesională conform necesităților mediului de afaceri

Formarea continuă profesională poate devine o punte perfectă între mediul privat și instituțiile de învățământ profesional tehnic.

Tocmai de aceea, unul din obiectivele proiectului CREATIVO este elaborarea cursurilor de formare continuă strict elaborate conform solicitărilor ce vin din piață muncii, care reprezintă o formă de activitate antreprenorială și o bună sursă de venit pentru instituție.

Ținând cont de acest aspect important, azi, 13 aprilie 2022 a avut loc atelierul de lucru cu privire la abordarea cursurilor de formare continuă prin prisma activității antreprenoriale. Ulterior urmează să dăm start ședințelor de lucru individuale cu instituțiile de învățământ, care urmează să elaboreze planul de afaceri pentru activitățile antreprenoriale. În cadrul acestor ședințe instituțiile vor beneficia de suport și ghidare, începând de la idea de curs, integrare pe piață, promovare, și rentabilitate.

Suntem siguri că instituțiile ÎPT pot deveni un partener de încredere pentru mediul privat, dar și cu siguranță un bun exemplu pentru viitorii antreprenori.

Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului ”Creăm valoare pentru alții: instituțiile ÎPT dezvoltă competențe profesionale relevante” (CREATIVO), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), cu suportul financiar al Fundației “Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.