Concurs pentru tineri „Cu drag de acasă”

Sărbătorile de iarnă reprezintă perioada când rudele și prietenii din diasporă revin acasă și petrec vacanța alături de cei dragi. Mai mult, și cei de aici, din țară, ar putea alege Moldova ca destinație pentru câteva zile de vacanță.

Dacă ai între 15 și 25 de ani și locuiești într-una din cele 33 de localități partenere ale proiectului PNUD „Migrație și dezvoltare locală”, finanțat de Guvernul Elveției (vezi lista aici), înregistrează-te la concursul de produse video pentru rețelele de socializare „Cu drag de acasă”.


Misiunea participanților selectați va fi să creeze un video cu durata de maximum 2 minute pentru a fi postat pe rețelele de socializare. Participanții îi vor avea ca mentori pe jurnaliștii de la #Diez și vor fi ghidați pas cu pas în realizarea produselor video.

Povestește-ne ce s-a schimbat în localitatea ta, ce afaceri s-au deschis ori ce locații turistice au apărut, cine sunt oamenii care au participat la dezvoltarea economică a regiunii tale și de ce satul sau orașul tău poate fi o destinație pentru turiștii naționali și internaționali.

https://www.cognitoforms.com/MigrationAndLocalDevelopment/ConcursPentruTineriCuDragDeAcas%C4%83?fbclid=IwAR1LhO2whWDcD3X_pRsRRHW365hBRQFGIiCM7JVNrRYRbDYLcwTAIC9MRNc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.