Start celei de-a treia ediție a Diamond Challenge Moldova, competiția de antreprenoriat pentru liceeni

Competiția de antreprenoriat pentru liceeni, Diamond Challenge Moldova a ajuns la cea de-a treia ediție.

În cadrul sesiunii de informare, viitorii participanți au aflat regulile de participare în competiție, detalii despre procedura de înregistrare, dar și despre modul în care va avea loc finala națională și cea internațională de la Delaware, notează UNIMEDIA.

La eveniment au fost prezente și echipele câștigătoare ale ediției precedente, cărora li s-au înmânat certificatele de onoare din partea University of Delaware – Horn Program in Entrepreneurship și premiile bănești cu care aceștia urmează să implementeze ideile lor de afaceri.

De notat că, echipa câștigătoare a etapei naționale Diamond Challenge, a adus pe piață un proiect inovativ de Smartest – o platformă de comunicare dintre profesori și elevi. Ulterior, aceștia au mers la Delaware, în SUA, unde au luat un premiu special în valoare de 500 dolari.

Diamond Challenge este o competiție internațională de antreprenoriat, destinată liceenilor claselor a 9-12-a (licee, colegii, școli profesionale) cu spirit competitiv, ce au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia în practică.

Acest proiect își propune să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a câte 2-4 membri, ghidați de un lider adult (profesor, antreprenor local etc), care vor avea ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere.

Diamond Challenge Moldova pune în joc un premiu de 500$ pentru cea mai bună idee de afacere și o călătorie în Statele Unite la finala internațională de la Delaware.

Sursa: http://unimedia.info/stiri/foto-start-celei-de-a-treia-editie-a-diamond-challenge-moldova–competitia-de-antreprenoriat-pentru-liceeni-99139.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.